کانادا کشوری وسیع و دارای ۳۹ میلیون جمعیت که از ۱۰ استان و سه قلمرو تشکیل شده است.پایتخت کانادا اُتاوا و تورنتو بزرگترین شهر آن کشور است.
در این مقاله اطلاعاتی به شما خواهیم داد که قبل از مهاجرت به آن نیاز دارید.

جمعیت کانادا
کانادا تراکم جمعیتی بسیار پایینی دارد. این کشور به لحاظ وسعت دومین کشور دنیا و به لحاظ جمعیت کشور سیوهشتم دنیاست. کانادا بالاترین نرخ سرانه مهاجرپذیری در دنیا را دارد؛ یعنی نسبت تعداد افرادی که هر سال به کانادا مهاجرت میکنند
به جمعیت کانادا بیشتر از هر کشور دیگری است.
بیش از ۳۴ گروه قومی با جمعیت بیشتر از صد هزار نفر در این کشور زندگی میکنند که یکی از این گروهها ایرانیان هستند. جمعیت ایرانیان کانادا نیز به سرعت در حال رشد است.
به طوری که در سرشماری سال ۲۰۰۶ جمعیت ایرانیان و ایرانیتبارها ۱۲۱ هزار نفر بود اما در سرشماری سال ۲۰۱۶ مرکز آمار کانادا این رقم به حدود ۲۱۰ هزار نفر رسید؛ یعنی میانگین رشد سالانه ۳۴ درصدی مهاجران ایرانی در این ده سال ثبت شدهاست.
بیش از یک میلیون مسلمان از قومیتهای گوناگون که عمدتاً مهاجرند، در کانادا زندگی میکنند. محل اقامت مسلمانان این کشور به ترتیب تراکم جمعیت آنان، عبارت است از شهرهای تورنتو،مونترآل،ونکوور،اتاوا،وندزور و برخی شهرهای دیگر مانند هالیفکس،کیچنر، واتربلو، ادمنتون وینی پگ

فرهنگ کانادا
از آنجایی که کانادا کشوری با قومیت های گوناگون و وسعت جغرافیای زیادی است، تنوع و اختلافات فرهنگی از استان به استان و منطقه به منطقه متفاوت است. فرهنگ کانادا،همچنین تحت تأثیر فرهنگهای مختلف مهاجران از سرتاسر جهان قرارگرفتهاست.
خیلی از ارزشهای فرهنگی کاناداییها، به خاطر چند فرهنگه بودن این کشور، از فرهنگهای مختلفی به ارث رسیدهاست.
حق میراث چند فرهنگی، درقانون اساسی این کشور، بخش ۲۷، منشور کانادا مربوط به حقوق انسانی و آزادی، محفوظ است. فرهنگ کانادا از طیف گستردهای از ملیتهای تشکیلدهنده
تأثیر پذیرفتهاست . کانادا تأکید خاصی بر ایجاد برابری و
فرا گیرندگی برای همه مردمش دارد. از چندگانگی
فرهنگی معمولاً به عنوان یکی از دستاوردهای چشمگیر کانادا و یک عنصر تمایز آفرین کلیدی از هویت کانادایی، یاد میشود.هویت فرهنگی در کبک قدرتمند است و یک فرهنگ فرانسوی کانادایی متمایز از جامعه انگلیسیزبان کانادا وجود دارد. هرچند، کانادا درکل یک موزائیک فرهنگی و به عبارت دیگر مجموعهای از خردهفرهنگهای قومی منطقهمحور است که این اتفاق بسیار جذاب هست.

ایرانیان از دید کانادایی ها
مهاجران ایرانی تصویر خوبی از خود نشان دادند
و از آنجا که تعداد زیادی از آنها در محله های نسبتا مرفه زندگی می کنند و معمولاً از اقشار متخصص و مرفه جامعه ایران هستند، از پرستیژ نسبتا بالایی برخوردارند. ایرانیان مثل
بعضی ملیت های دیگر در ونکور، محله خاص (فقیرنشین) ندارند. عده زیادی از ایرانیان مقیم ونکور، در مشاغل حرفه ای
مشغول به کارند و تعداد دانشجویان ایرانی زیاد است. در خانواده های ایرانی، تأکید روی تحصیلات دانشگاهی زیاد است؛ لذا ایرانیان با اینکه برای کانادایی ها زیاد شناخته شده نیستند، در کل خوشنام اند.
ممنونم که تا اینجا همراه ما بودید.
نویسنده:زهرا نوری