همه چیز درمورد شرایط زندگی در کشور استرالیا + آمار دقیق هزینه ها

استرالیا در یک کلمه، کشور مهاجرها است! این کشور بعد از آمریکا و کانادا سومین کشور مهاجرپذیر جهان است. 30 درصد این کشور را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند که اگر مرکز شهرها در نظر گرفته شود این آمار خیلی بیشتر هم می‌شود! اما چرا این کشور تا این اندازه در میان مهاجران محبوب است؟ شرایط زندگی در استرالیا […]

استرالیا در یک کلمه، کشور مهاجرها است! این کشور بعد از آمریکا و کانادا سومین کشور مهاجرپذیر جهان است. 30 درصد این کشور را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند که اگر مرکز شهرها در نظر گرفته شود این آمار خیلی بیشتر هم می‌شود! اما چرا این کشور تا این اندازه در میان مهاجران محبوب است؟ شرایط زندگی در استرالیا به چه شکل است؟ با ما در دنیاب همراه باشید!

در این مطلب قصد داریم هر چیزی که درمورد استرالیا فکرش را بکنید، از شرایط زندگی در استرالیا، مهاجرت به استرالیا، شرایط اخذ اقامت استرالیا ، هزینه زندگی در آدلاید استرالیا ، زندگی در ملبورن استرالیا ، کمک هزینه زندگی در استرالیا ، زندگی در نیوکاسل استرالیا ، محاسبه هزینه های زندگی در استرالیا ، هزینه های درمانی در استرالیا ، آینده استرالیا ، متوسط درآمد در استرالیا، هزینه های زندگی در کشور استرالیا و در کل همه چیز را درمورد استرالیا مورد بررسی قرار دهیم.

از دلایلی که باعث مهاجرپذیر بودن این کشور می‌شود می‌توان به شرایط رفاهی مناسب،کیفیت زندگی بالا،امنیت شغلی و استانداردهای  آموزشی برتر اشاره کرد. بیش از 270 قومیت در این کشور زندگی می‌کنند و به 300 زبان و گویش مختلف صحبت می‌کنند. پایتخت این کشور کانبرا و بزرگ‌ترین شهر آن سیدنی و واحد پول این کشور دلار استرالیا است.

استرالیا کجاست؟

در خصوص شرایط جغرافیایی استرالیا می‌توان گفت ،استرالیا کشوری است که در نیم‌کره جنوبی بین اقیانوس آرام و هند قرارگرفته است. این کشور با مساحت 7.6920.24 کیلومترمربع ششمین کشور پهناور دنیا است. استرالیا تنها کشوری است که هیچ مرز خاکی با دیگر کشورها ندارد و دورتادور این کشور توسط اقیانوس‌های زیادی احاطه‌شده است.

See the source image

کشور استرالیا نه جزیره محسوب می‌شود و نه قاره، اگر استرالیا جزیره بود بزرگ‌ترین جزیره و اگر قاره بود کوچک‌ترین قاره لقب می‌گرفت. این کشور پهناور فقط 25 میلیون نفر جمعیت دارد. استرالیا بعد از قطب جنوب دومین مکان خشک دنیاست. به مناطق بیابانی که در استرالیا دیده می‌شود outback گفته می‌شود.

این قسمت بیابانی استرالیا که محل زندگی انواع حشرات سمی، خزندگان و حیوانات زیاد دیگری است خطرناک‌ترین قسمت کشور است. گذشته از وضعیت جغرافیایی کشور استرالیا، فرهنگ این کشور نیز بسیار جذاب است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

نگاهی اجمالی به این کشور

به‌طورکلی شرایط زندگی در استرالیا به دلیل داشتن رفاه اقتصادی،آزادی، فرهنگ بالا و آب‌وهوای مطلوب، بسیار مناسب برای زندگی است. از دیگر مزایای کشور استرالیا می‌توان به تعداد زیاد مهاجران ایرانی اشاره کرد که می‌تواند جای مناسبی برای زندگی ایرانیان باشد.

See the source image

هزینه‌های زندگی در شهرهای استرالیا ممکن است گران باشند اما ، سطح زندگی شگفت‌انگیز است و حقوق معمولاً بسیار زیاد است (به‌عنوان ‌مثال در ملبورن حقوق سالانه 70-100 هزار دلار است.) علاوه بر این استرالیا دارای آب‌وهوای مناسب است و افراد می‌توانند با زندگی در این کشور انواع آب‌وهوا را تجربه کنند. میانگین دمای هوا در استرالیا در زمستان 15 درجه سانتی‌گراد است.

اگر دمای پایین ، برف ، باران ، مه ، باد و کولاک را ترجیح می‌دهید ، استرالیا قطعاً برای شما مناسب نیست! سیدنی سالانه 236 روز آفتاب می‌گیرد ، بریزبن  261 روز و ملبورن 185 روز از سال آفتابی و گرم هستند. در ادامه آب و هوای این کشور را بصورت کامل تفسیر می‌کنیم.

شرایط آب و هوایی استرالیا

وضعیت هوا در استرالیا می‌تواند بسیار متغیر باشد و گاهی در یک روز می‌توان 4 فصل را تجربه کرد. یک روز دمای هوا 35 درجه است و آسمان صاف است و روز بعد دمای هوا 12 درجه می‌شود به همراه بارندگی شدید.

در تابستان (دسامبر تا فوریه) به طور معمول دمای هوا بین 25 تا 38 درجه است. در پاییز (از مارس تا می) دمای هوا بین 15 تا 25 درجه است، همراه با روزهای ابری و بارش باران. زمستان‌ها (از ژوئن تا آگوست) دمای هوا به کمینه خود یعنی 6 تا 14 درجه می‌رسد، به همراه بارندگی زیاد و در بهار (از سپتامبر تا نوامبر) دمای هوا 10 تا 22 درجه است به همراه آسمان صاف و آبی.

در قسمت اعظم استرالیا تغییرات جوی به این گونه است اما در قسمت‌های شمالی دمای هوا در بیشتر سال به طور متوسط 30 درجه است. در کل وضعیت جوی وابسته به شهر و مکانی است که در آن اقامت دارید.

همچنین خطر آفتاب سوختگی شدید و ابتلا به سرطان پوست در استرالیا شایع است و بهتر است همیشه از ضد آفتاب و کلاه استفاده کنید.

در دنیاب بیشتر بخوانید

به‌طورکلی آب و هوای استرالیا را می‌توان در شش مورد طبقه‌بندی کرد. مناطق ساحلی شمالی اقلیم گرمسیری، مناطق داخلی‌تر و سواحل غربی اقلیم نیمه‌گرمسیری و خشک‌تر، مناطق مرکزی و میانه خشک‌ترین اقلیم، قسمت‌های جنوبی آب وهوای خنک‌تر، قسمت‌های جنوب غربی آب و هوای cf و مناطق اطراف شهر ملبورن آب و هوای cfb  دارند.

See the source image

یکی از ویژگی‌های ممتاز که شرایط زندگی در استرالیا را تا حد زیادی بهبود می‌بخشد، دسترسی به پاک‌ترین آب در کل دنیا است. این سرزمین به 10 درصد منابع آب تمیز و بهداشتی، به راحتی دسترسی دارد. تنها چند روستا در سمت غرب استرالیا، مثل روستای بوته وینداین، به دلیل کمبود زیرساخت‌ها و ورود نا امن اورانیوم به منابع آبی‌شان قادر به استفاده از آب تمیز نیستند. در شهر پرت، بزرگترین شهر غربی استرالیا، دولت هم اکنون در حال طراحی و ساخت سیستم‌های حفاظت از آب است. 

شرایط زندگی در استرالیا

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مهاجران بحث هزینه و مخارج در این کشور است که در این بخش به آن می‌پردازیم. کشور استرالیا همواره در رتبه 11یا 12 گران‌قیمت‌ترین کشورهای جهان قرار دارد.نمی‌توان گفت حداقل هزینه زندگی برای تمام افراد یکسان است. بسته به سبک زندگی هر فردی این مبلغ می‌تواند متفاوت باشد. اما به‌طور میانگین یک فرد در استرالیا ممکن است تقریباً 20000 دلار در سال و یک خانواده متوسط ​​به بیش از 50.000 دلار در سال برای گذران زندگی در استرالیا نیاز داشته باشد.

به‌طور کل کشور استرالیا برای مهاجرین به کشوری گران‌قیمت شهرت یافته است که هزینه‌های زندگی در آن از اکثر کشورهای اروپایی و همچنین امریکا و کانادا بیشتر است. هزینه زندگی در کلان‌شهرها مانند ملبورن، سیدنی، بریزبن و … از سایر شهرهای کوچک‌تر بیشتر است.

هزینه اجاره خانه

هزینه اجاره خانه بیشترین هزینه‌ای است که افراد در استرالیا متقبل می‌شوند که ما در جدول زیر هزینه معمول اجاره یک آپارتمان در شهرهای بزرگ را لیست کرده‌ایم.

نوع آپارتمانهزینه
آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر$۱۰۸۶ تا ۲۵۰۰$ استرالیا
آپارتمان ۱ خوابه دور از مرکز شهر$۸۰۰ تا ۱۹۰۰$ دلار استرالیا
آپارتمان ۳ خوابه در مرکز شهر$۱۶۰۰ تا ۴۰۰۰$ دلار استرالیا
آپارتمان ۳ خوابه دور از مرکز شهر$۱۲۰۰ تا ۳۰۰۰$ دلار استرالیا

هزینه خورد و خوراک در استرالیا

هزینه خوردوخوراک  در استرالیا بعد از هزینه مسکن بیشترین بودجه را در برمی‌گیرد. به‌طور میانگین،‌ هزینه خوردوخوراک ماهانه برای هر نفر حدود ۵۰۰ دلار استرالیا است.

در جدول زیر می‌توانید هزینه برخی از اقلام ضروری در سبد خانوار را مشاهده نمایید.

اقلامهزینه های آن
شیشه شیر ۱ لیتری۱ تا ۲.۲۵ دلار استرالیا
یک قرص نان سفید تازه$۱.۵ تا ۴$ دلار استرالیا
برنج سفید (۱ کیلوگرم)۲.۶۲ $ دلار استرالیا
تخم‌مرغ ( معمولی- ۱۲ عدد )۴.۳۶$ دلار
پنیر محلی ( ۱ کیلوگرم )۹.۳$ دلار
یک کیلو سینه مرغ$۱۰.۱۵ دلار
گوشت گاو (۱ کیلوگرم) یا گوشت قرمز راسته$۱۰.۱۵ دلار
سیب (۱ کیلوگرم)$۴.۰۹ دلار
موز(1کیلوگرم)$۳.۰۴ دلار
گوجه (1کیلوگرم)$۵.۰۶ دلار
پرتقال (1کیلوگرم)$۳.۵۵ دلار

کشور استرالیا گزینه مناسب برای افرادی است که به دنبال کشوری با حقوق بالا و نرخ بیکاری پایین هستند.

در جدول زیر به مقایسه هزینه زندگی در استرالیا با میزان درآمد پرداخته‌ایم.

متوسط حقوق خالص ماهانه (پس از کسر مالیات)$۳.۵۵ دلار
نرخ بهره وام به درصد (٪) ، سالانه ، به مدت 20 سال با نرخ ثابت3.74%

پیدا کردن خانه در استرالیا

پیدا کردن خانه در کشوری غریب می‌تواند چالش‌برانگیز باشد به خصوص برای خانواده‌هایی که می‌بایست مواردی چون دسترسی به محل کار، خدمات مراقبت از کودک، مدارس و حمل و نقل عمومی را مد‌نظر قرار دهند و در عین حال توانایی مالی انتخاب خود را نیز داشته باشند.

اجاره کردن خانه

اجاره خانه در شهرهای اصلی استرالیا گران تمام می‌شود. اگرچه بازار اجاره در نیمه اول سال 2018 با کاهش 1.1 درصدی مواجه شد اما همچنان با توجه به شکل‌گیری حباب مسکن بالاست.

اجاره یک خانه در شهرهای اصلی استرالیا مبلغی در حدود 480 دلار استرالیا در هفته هزینه دارد (اگر بیشتر نباشد). هزینه متوسط اجاره در سیدنی به طور هفتگی 600 دلار استرالیا تمام می‌شود. اما اجاره بها در حومه شهر می‌تواند به دو برابر این مبلغ هم برسد. در پرث میزان متوسط اجاره پایین‌تر است و در حدود 360 دلار استرالیا و در ملبورن اجاره یک خانه مشابه معادل 420 دلار استرالیا است.

توجه داشته باشید که مؤجران اجازه ندارند بدون دیدن مستأجر ملکشان را اجاره دهند، بنابراین در چند هفته اول حتماً وقت بگذارید تا خانه‌ای مناسب پیدا کنید.

مدرسه

مدرسه یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب خانه است. اگر می‌خواهید فرزندتان را به یک مدرسه دولتی و یا کاتولیکی بفرستید می‌بایست در حومه مدرسه اقامت کنید. حتماً قبل از گرفتن خانه میزان مجاورت خود با مدرسه را چک کنید و از قوانین ناحیه‌بندی آن‌ها اطلاع حاصل کنید.

والدینی که تمایل دارند فرزند خود را به مدارس خصوصی بفرستند محدودیت‌های کمتری در این رابطه دارند، اما اگر فاصله مدرسه از خانه شما زیاد است و نمی‌توان آن را پیاده پیمود، از در دسترس بودن حمل و نقل عمومی برای رسیدن به مدرسه اطمینان حاصل کنید.

اغلب یکی از اعضای خانواده زودتر از اعضای دیگر به مکان جدید نقل مکان می‌کند و در اقامتگاه‌های موقت می‌ماند و بعد از پیدا شدن خانه همسر و فرزندان نیز می‌پیوندند. این پروسه می‌تواند چند هفته تا یک ماه طول می‌کشد.

اقامتگاه‌های موقت

افرادی که تنها سفر می‌کنند می‌توانند یک خانه مبله را از طریق سایت‌هایی چون Stayz.com.au به طور موقت اجاره کنند و همزمان به دنبال خانه‌هایی برای اقامت دائم خود نیز بگردنند. مسافران جوان و مجرد در وهله اول اقامت در هتل را انتخاب می‌کنند، چرا که بورد اطلاعات هتل محل مناسبی برای پیدا کردن تبلیغ برای اجاره اتاق و یا خانه یا آپارتمان اشتراکی است.

توجه داشته باشید که رقابت بر سر خانه و منازل اجاره‌ای در شهرها و حومه شهرهایی چون پرث، سیدنی و ملبورن بالاست. بنابراین اگر برای بازدید می‌روید آماده پرداخت پیش پرداخت و ارائه مدارک موردنیاز و کاغذ بازی‌های مربوطه باشید.

خانه‌های اجاره‌ای معمولاٌ غیر مبله و تجهیز نشده‌اند (فاقد ماشین لباسشویی، ماشین ظرف‌شویی و یخچال هستند) و خرید این وسایل در شروع هزینه زیادی بر شما تحمیل می‌کند. بنابراین بهتر است این وسایل را از وب‌سایت‌هایی چون Gumtree.com.au به صورت دست دوم خریداری کنید. همچنین بهتر است چک کنید که آیا خانه آفت‌زدایی شده است یا نه. چرا که سوسک، عنکبوت، مورچه و بید در استرالیا رایج هست و مؤجران وظیفه از بین بردن آن‌ها را قبل از تحویل خانه دارند.

شرایط کیفیت زندگی در استرالیا

کیفیت زندگی در کشور استرالیا به دلایلی که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت بسیار مطلوب می‌باشد. بر اساس آمار سایت نامبئو شاخص کیفیت زندگی در استرالیا عدد 180.48 از 240 می‌باشد که عدد بسیار بالایی ازنظر کیفیت است.

استرالیا به دلیل داشتن نرخ پایین بیکاری کشوری مناسب برای زندگی است. فرصت‌های شغلی در استرالیا از بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته دیگر بهتر است. همین مسئله باعث شده افرادی که با ویزای تحصیلی وارد این کشور شده‌اند، پس از پایان تحصیلات اقامت دائم گرفته و در استرالیا مشغول به کار شوند. در صورت داشتن شهروندی، هزینه‌های درمانی شما رایگان است.

اخذ اقامت و زندگی در استرالیا

از طریق روش های مختلفی می توان به کشور استرالیا مهاجرت نمود و اقامت و پاسورت این کشور را اخذ نمود. با توجه به شرایط زندگی در استرالیا که بسیار مطلوب است و شهروندان این کشور از رفاه و خدمات اجتماعی بسیاری برخوردار هستند به طبع متقاضیان بسیاری تمایل به مهاجرت به این کشور دارند. در ادامه به روش های مهاجرت به استرالیا به اختصار خواهیم پرداخت:

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

کشور استرالیا به دلیل سطح آموزشی بسیار بالا و مورد تائید اکثر کشور های پیشرفته مقصد بسیاری از متقاضیان می باشد. دانشجویان بین المللی بسیاری در دانشگاههای استرالیا در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند. لازم به ذکر است که در مقاطع دبستان و دبیرستان هم کشور استرالیا دانش آموزان بین المللی می پذیرد که از جمله امتیازات آن امکان همراهی والدین با متقاضی تحصیل در دبستان ها و دبیرستان های استرالیا می باشد. با وجود 5 دانشگاه از 50 دانشگاه مطرح در جهان در کشور استرالیا این کشور مقصد متقاضیان بسیاری است که با تحصیل در استرالیا می توانند شرایط اقامت کاری و در نهایت اخذ اقامت دائم استرالیا و پاسپورت استرالیا فراهم نمود.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از مسیرهای مناسب می تواند باشد اگر از سرمایه قابل توجهی برخوردار هستید. از دو نوع ویزای 188 و 888 امکان سرمایه گذاری در استرالیا وجود دارد که در این مسیر متقاضی 4 ساله می تواند اقامت دائم استرالیا را دریافت نماید و پس از دریافت کارت اقامت دائم می توان جهت دریافت پاسپورت استرالیا اقدام نمود. به جهت سرمایه گذاری نیز متقاضی باید وارد سیستم امتیازبندی شده و امتیازات لازمه را دریافت نماید. این امتیازات از سن متقاضی، تحصیلات و همچنین پیشینه فعالیت اقتصادی متقاضی در کشور مبدا و همچنین مبلغی که به جهت سرمایه گذاری در استرالیا در نظر گرفته اخذ می گردد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

در صورتی که متقاضیان امکان مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج را خواهند داشت که با شهروند استرالیا ازدواج نموده باشند. در این صورت متقاضی باید زمانی اقدام به پروسه الحاق به همسر نماید که 12 ماه از ازدواجش با شهروند استرالیایی گذشته باشد. زمانی که متقاضی موفق به اخذ ویزای استرالیا شد، باید دو سال از زمان اقامت وی در استرالیا گذشته باشد که به جهت اخذ اقامت دائم استرالیا و در نهایت پاسپورت این کشور نماید که این امر اثبات کننده حقیقی بودن این ازدواج خواهد بود که حتما در زمان مراجعه به اداره مهاجرت این کشور باید مدارکی مبنی بر صحت این ازدواج ارائه نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

پناهندگی از جمله روش های مهاجرتی است که به هیچ عنوان توسط موسسه ملک پور پیشنهاد نمی گردد. مسیر پناهندگی بسیار خطرناک است. در سال های اخیر کشور استرالیا از قبول مهاجرانی که از طریق پناهندگی اقدام می نمایند سر باز می زند و همین مسئله باعث بروز مشکلات بسیاری برای مهاجرانی است که از این طریق اقدام نموده اند. پناهندگی به دلیل خطراتی تهدیدکننده، عدم امنیت و همچنین نبود آینده ای مشخص و روشن از جمله ترسناکترین مسیرها به جهت مهاجرت قلمداد میگردد.

کاریابی در کشور استرالیا

قطعاً برای اینکه شرایط زندگی در استرالیا برای شما ایده آل باشد نیاز به یک شغل برای ادامه زندگی در این کشور دارید. اشتغال و درآمدزایی در کشور استرالیا طبق برنامه‌های جدی و دقیقی اجرا می‌شوند. یافتن شغل مناسب در این کشور ارتباط مستقیم با تخصص افراد دارد. دولت هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز کشور را منتشر می‌کند و از طریق سایت‌های کاریابی، نفرات زیادی را که البته دارای تخصص و مهارت باشند به استخدام درمی‌آورد.

راه دیگری که برای استخدام در استرالیا می‌تواند شما را یاری کند، استخدام از طریق تحصیل در این کشور است. دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی و اتمام دوره تحصیلی خود قادر خواهند بود در رشته‌های مرتبط استخدام شوند.  همچنین می‌توانید از طریق سایت‌های کاریابی با کارفرمایان قدرتمندی ارتباط پیدا کنید تا برایتان دعوتنامه‌های کاری معتبر ارسال کنند. دفاتر مهاجرت به استرالیا نیز می تواند از دیگر گزینه های پیشنهادی برایتان باشد. دفاتر با تجربه و قانونی کوتاه ترین و بهترین روش های مهاجرت به استرالیا را با بررسی شرایطتان برایتان شرح می کنند اما لزومه ی موفقیت در آن انتخاب یک دفتر مهاجرت به استرالیا با تجربه و قانونی است.

برای آنکه بتوانید بدون هیچ مشکلی شرایط زندگی در استرالیا را داشته باشید و بتوانید در حوزه مورد علاقه خود مشغول به‌ کار شوید، ابتدا نیاز است به عنوان یک مهاجر مدارک هویتی و مستندات مورد نیاز را داشته باشید. درغیر این صورت یک کارگر غیرقانونی محسوب می‌شوید و علاوه بر عواقبی که برای شما دارد، کارفرمایی که بدون توجه به قوانین شما را استخدام کرده نیز شامل مجازات خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای اجازه کار

از جمله مدارکی که با داشتن هر یک از آن‌ها مهاجران اجازه کار در کشور استرالیا را پیدا می‌کنند، شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  • شناسنامه استرالیایی
  • گواهی تابعیت استرالیا
  • گذرنامه استرالیایی
  • مدارکی از وضعیت اقامت دائم
  • ویزای معتبر همراه با اجازه کار

البته توجه داشته باشید که همه ی ویزاها اجازه کار به افراد را نمی‌دهند. پس اولین قدم برای مشغول به کار شدن در این کشور، دریافت ویزای کار است که مشخصاً تهیه ویزا هزینه‌هایی را نیز در بر می‌گیرد. دولت استرالیا هر ساله حدود 190,000 ویزای دائمی و 100,000 هزار ویزای موقت برای مهاجران صادر می‌کند. صدور ویزا معمولا بین 8 تا 10 هفته زمان می‌برد.

گذرنامه‌ای که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد، 2 الی3 عدد عکس پرسنلی جدید، دعوتنامه کارفرما برای کار درصورت وجود، بیمه‌نامه درمانی و مسافرتی، مدارک هویتی و ارزیابی شخصیت، کارنامه‌های تحصیلی و گواهینامه‌ها، اثبات وابستگی افراد خانواده و تسلط بر زبان انگلیسی نیز از جمله مدارک مورد نیاز برای درخواست صدور ویزا هستند.

فرهنگ مردم استرالیا

بدون اطلاع از فرهنگ غالب مردم نمی‌توان شرایط زندگی در استرالیا را به نفع خود تغییر داد. پس برای آشنایی بیشتر با فرهنگ مردم ساکن در این کشور همچنان با ما همراه باشید. بیشتر مردم استرالیا انگلیسی‌زبان هستند. در بین مردم لهجه‌ها و نوشتار متفاوت به‌وفور دیده می‌شود. یک نکته شگفت‌انگیز در مورد زبان در استرالیا، این است که حدود 250 زبان بومی در بین ساکنین این قاره دیده می‌شود.

دین و مذهب در بین مردم استرالیا نقش پررنگ و تعیین‌کننده‌ای دارد، به‌طوری که کلیساها نقش اساسی در آموزش‌وپرورش نوجوانان ایفا می‌کنند. ازآنجایی‌که مردم زیاد رسمی نیستند، یکدیگر را به اسم کوچک صدا می‌زنند. در ملاقات‌های کاری، تنها سؤالات عمومی از یکدیگر می‌پرسند و از پرسیدن سؤالات خصوصی و سرک‌ کشیدن در زندگی افراد اجتناب می‌کنند.

مردم این کشور، بسیار رک و بی‌پرده با هم سخن می‌گویند و در تعاملات روزمره رفتار راحتی دارند. تعارف در رفتار می‌تواند باعث تعبیر اشتباه از شما و منظوری که دارید بشود. ازآن‌جایی که از دوران تحصیل کار جمعی و گروهی را اساس زندگی خود قرار می‌دهند، در تصمیم‌گیری‌های کوچک نیز از مشورت با هم غافل نمی‌شوند. میزان صمیمیت در روابط مردم زیاد و محسوس است.

مردم استرالیا از پرخوری و فخرفروشی متنفرند. عجیب نیست اگر در محل کار کسی فخرفروشی کند، به‌سرعت شغل خود را از دست بدهد. ازدواج زیر سن 16 سالگی در استرالیا ممنوع است و برای طلاق باید حتماً زن و شوهر به مدت 1 سال جدا از هم زندگی کرده باشند.

برخی هنجارهای اجتماعی

استرالیایی‌ها زباله و تف را بسیار جدی و بد می‌دانند. به عنوان مثال، حتی در سالن‌های سینما، جایی که کارکنان برای تمیز کردن بعد از شما موظف به نظافت آنجا هستند مردم هیچ زباله‌ای نمی‌ریزند و اگر زباله‌شان بریزد آن را برمی‌دارند و در سطل زباله می‌اندازند.

حفظ فاصله شخصی هم در استرالیا در بین مردم بسیار مهم است. بنابراین باید فاصله‌ای بین خود و غریبه‌ها داشته باشید. به خاطر داشته باشید که افراد هنگام راه رفتن یا سوار شدن به پله و پله برقی معمولا به سمت چپ حرکت می‌کنند.

روابط در استرالیا خصوصا در بین دوستان وفادارانه است. بسیاری از استرالیایی‌ها در هنگام سختی‌ها به جای خانواده به کمک و پشتیبانی دوستان خوب اعتماد می‌کنند.

در استرالیا، زنان برابر با مردان در نظر گرفته می‌شوند اما شرایط زندگی در استرالیا هنوز هم با دید نقش جنسیتی باستانی و کلیشه‌ای همراه است. با این وجود، بسیاری از زنان هنوز با مشکلات شغلی بیشتری نسبت به همتایان مرد خود مواجه هستند. آنها همچنین ساعات تمام وقت کاری کمتری نسبت به شرکای مرد خود دارند و این امر باعث می‌شود تا آنها برای تربیت فرزندان و مراقبت از خانه با سهولت بیشتری در دسترس باشند.

دین غالب در استرالیا

در سال 2001 بیش از 70 درصد جمعیت استرالیا دین خود را مسیحی اعلام کردند. در واقع بعد از ورود مهاجران اروپایی، بومیان این منطقه نیز به دین مسیحی گرویدند. همچنین بعدها با ورود مردمی از قاره آسیا، دین‌های بودایی، اسلام، بهایی و یهودیت نیز وارد استرالیا شدند.

تقریباً 15 درصد کل جمعیت این کشور سکولار هستند و از هیچ دینی پیروی نمی‌کنند. همان‌طور که گفته شد 70 درصد از جمعیت پیرو مسیحیت هستند. 3 درصد مسلمان،2 درصد بودایی و 1 درصد هندو هستند. به‌طورکلی در کشور استرالیا دین رسمی وجود ندارد و افراد می‌توانند آزادانه دین خود را انتخاب کنند.  

دیدگاه خود را بنویسید

لینک

طراحی سایت و تولیدمحتوا سئو
خرید اقساطی تور – آریاپردیس

جمعیت ایرانیان مهاجر

امارات 454000
آمریکا 397735
کانادا 213160
آلمان 203000
ترکیه 154965
بریتانیا 83531
سوئد 81000
استرالیا 77780
کویت 46419